"Alla inom optikbranchen är välkomna, stor som liten. You & Eye Weekend är en öppen plattform och ni bestämmer själva hur ni vill genomföra det."

Anmäl er här!

• registreringen är öppen •

Besökare

Registrering krävs för att besöka eventet. Vid registrering får ni tillgång till alla rabattkoder från våra samarbetspartners. 
You & Eye Weekend är ett branschevent och riktar sig till återförsäljare.

Utställare

Alla inom optikbranchen är välkomna, stor som liten. You & Eye Weekend är en öppen plattform och ni bestämmer själva hur ni vill genomföra det. Hör av er så berättar vi mer.

LINE UP (SO FAR)

Utspridda tillsammans

You and Eye Weekend är inte än vanlig mässa med en gemensam lokal utan en mötesplattform utvecklad för att på ett innovativt och kostnadseffektivt sätt kunna mötas i inspirerande miljöer. You & Eye weekend kommer vara på spridda platser runt om i Göteborg men hållas samman av en gemensam web app. På hemsidan kommer alla leverantörer tydligt att synas med kontaktinformation och vart de kommer att ställa ut.

Med en digital plattform har du all information smidigt i telefonen som ger möjligheten att träffas, utbildas och utvecklas. Här finner ni även tips på mat, dryck och upplevelser runt om i staden. Vi erbjuder er en fullmatad weekend där arbete blandas med nöje.

Välkommen till Göteborg den 7-10 September!

 

Events under You & Eye

• Välkommen till göteborg •

Stay

Nytänkande workspace, burleskt boutique hotell eller roof top med pool. Perfekt för weekendresan på hemmaplan. Här hittar du några hotell som förhoppningsvis ska göra din vistelse ännu trevligare. När du registrerat dig som besökare till eventet erhåller du en bokningskod som ger dig rabatt hos flera av våra samarbetspartners. Gynna dem som gynnar dig. Välkommen till Göteborg.

Eat&drink

Matstaden Göteborg! I Göteborg finns stjärnkrogarna, de rebelliska uppstickarna, de trendiga barerna och en rullande armada av foodtrucks. Fokus på arbete, men ta dig tid att njuta av din vistelse. Matäventyret Göteborg kan börja! 

to do

Göteborg har mycket att erbjuda och ibland är det svårt att välja. Svårt att kombinera arbete med familj? You & Eye är perfekta lösningen för dig, ta med familjen och få ut maximalt av din tid i Göteborg. Här hittar du en bra blandning av shopping, sevärdheter och nöjen.

BOKA BOENDE

Hotel Flora

Eyewear Network

Alivestyle

Oscar Magnuson

Hotel Avalon

21 Optical

Essilor Luxottica

Eurovisie

OPO Scandinavia

Radisson Blu Scandinavia

Lintik

Eschenbach

Scandinavian Frames

Segros

InSpecs

Synologen

Ocuco

Hotel Bellora

EoE Eyewear

Kering

Elite Plaza

Marcolin Nordic

DeRigo

FrameWorks

Gudlins

THÈLIOS

Pigalle

Safilo

Södra Larmgatan 7

Beyer Distribution

Karl Gustavsgatan 15

Face Forward 

Design Apartments

Opex

Dorsia Hotel

MI Eyewear

Nine

Brungårdsgatan 18

Skans Eyewear

Victoriapassagen

Örgreen

Vallgatan 12

Sarabia

CONVENDUM

Scandinavian Eyewear

Vallgatan 22

Optileks

You&Eye Weekend™ 

För mer information kontakta: info@youandeyeweekend.com eller 0703-13 44 83

© 2020 YouandEye AB All Rights Reserved