"Alla inom optikbranchen är välkomna, stor som liten. You & Eye Weekend är en öppen plattform och ni bestämmer själva hur ni vill genomföra det."

Digital sammanhållning
och fysisk distans

You and Eye Weekend är en mötesplattform utvecklad för att på ett innovativt och kostnadseffektivt sätt kunna mötas i en inspirerande miljö. Mat, dryck och upplevelsen av att under en weeekend vara mitt i staden med allt vad den har att erbjuda. Möjligheten att välja själv och vara independent i allt vad du tar dig för. 

Med en digital plattform har du all information smidigt i telefonen som ger möjligheten att träffas, utbildas och utvecklas. You & Eye kommer hållas på spridda platser runt om i Göteborg men hållas ihop av en gemensam web app. På hemsidan kommer alla leverantörer tydligt att synas med kontaktinformation och vart de kommer att ställa ut. Delat ansvar, gemensam framgång

Välkommen till Göteborg den 7-10 September!

• Välkommen till göteborg •

Stay

Nytänkande workspace, burleskt boutique hotell eller roof top med pool. Perfekt för weekendresan på hemmaplan. Här hittar du några hotell som förhoppningsvis ska göra din vistelse ännu trevligare. När du registrerat dig som besökare till eventet erhåller du en bokningskod som ger dig rabatt hos flera av våra samarbetspartners. Gynna dem som gynnar dig. Välkommen till Göteborg.

Eat&drink

Matstaden Göteborg! I Göteborg finns stjärnkrogarna, de rebelliska uppstickarna, de trendiga barerna och en rullande armada av foodtrucks. Fokus på arbete, men ta dig tid att njuta av din vistelse. Matäventyret Göteborg kan börja! 

to do

Göteborg har mycket att erbjuda och ibland är det svårt att välja. Svårt att kombinera arbete med familj? You & Eye är perfekta lösningen för dig, ta med familjen och få ut maximalt av din tid i Göteborg. Här hittar du en bra blandning av shopping, sevärdheter och nöjen.

weekend partners

Avalon

21 Optical, EssilorLuxottica, Hoya,

Hotel Flora

Eque M, Eyexclusive, Eyewear Network, Oscar Magnuson, OPO Scandinavia, Alivestyle

Elit Plaza

Gudlins, Colibris, Thelios, Frameworks,

Vallgatan 12

Garrett Leight

Bellora

EoE

Kungsportsavenyn 21

Scandinavian Eyewear

Södra Larmgatan 7

DITA

Pigalle

Safilo, Theo

Dorsia 

Mi Eyewear, Nine

Gothia Towers

Kering Eyewear

Design Apartments

OPEX

Victoria Passagen

Örgreen

Radisson Blu

Eurovise, Marcolin, Area 98, Maxab, Scandinavian Frames, Lintik, Innz Medical, Charmant, Eschenbach, Synologen, Inspecs,

Karl Gustavsgatan 15

Face Forward

Anmäl er här!

• registreringen är öppen •

Besökare

För att kunna planera och genomföra eventet på ett säkert sätt behöver ni anmäla er. Ni får då också tillgång till alla rabattkoder från våra samarbetspartners. You & Eye Weekend är ett branschevent och riktar sig till återförsäljare.

Utställare

Alla inom optikbranchen är välkomna, stor som liten. You & Eye Weekend är en öppen plattform och ni bestämmer själva hur ni vill genomföra det. Hör av er så berättar vi mer.

You&Eye Weekend™ 

För mer information kontakta: info@youandeyeweekend.com eller 0703-13 44 83

© 2020 YouandEye AB All Rights Reserved